Prijzen

Omdat alle retraites uniek zijn maken we bij voorkeur een offerte op maat op basis van jouw specifieke wensen maar omdat we ook begrijpen dat je alvast een idee wil hebben van de kosten die komen kijken bij het boeken van onze locatie hier een indicatie van de kosten de prijzen kunnen dus nog wijzigen op basis van jouw specifieke wensen:

 

2 of meerdaagse arrangementen vanaf 6 of meer personen :

kun je uitgaan van €130,- per persoon per dag en dat is dan:

inclusief gebruik van alle ruimtes, overnachtingen met ontbijt, lunch & diner(na afstemming), onbeperkt water, reguliere koffie, thee en de hele dag gezonde snacks

exclusief overige drankjes, speciale koffie’s (cappuchino, latte etc) & btw

De dagen tellen we als volgt:

Check je na 12uur in dan tellen we een 1/2 dag

Check je voor 12uur uit met de hele groep dan rekenen we 1/2 dag

(*) genoemde prijzen gelden voor 2023.

Nieuwe tarief voor 2024 is €130,- per persoon per dag.

(*)In de maanden oktober tot en met april zijn wij genoodzaakt om een energie bijdrage in rekening te brengen. De bijdrage is nu €50,- per dag maar kan dagelijks aangepast worden nav de ontwikkelingen op de energie markt.

 

Je kunt ook 1 dag arrangement vanaf 6 of meer personen bij ons boeken dan daarvoor kun je uit gaan van ongeveer €105,- per persoon en dat is dan:

inclusief gebruik van alle ruimtes, lunch (na afstemming), onbeperkt water, koffie, thee en de hele dag gezonde snacks.

exclusief overige drankjes & btw

 

(*) Ten aanzien van de catering (alle maaltijden) zijn we misschien wat strenger dan op andere locaties.

Wij verzorgen nl alle maaltijden etc zelf of ism een aantal bij ons bekende foodtrucks & cateraars ivm alle hygiene- & veiligheidseisen waaraan voldaan moet worden.

 

(*) Is jouw groep minder dan 6 personen dan verzoeken we je om contact met ons op te nemen voor een passend voorstel.

 

Contact
(*) incl de begeleider(s)
(*) geef hier aan om welke data het gaat en check eerst even op de website onder "beschikbaarheid" welke data er nog beschikbaar zijn.
(*) op basis van deze gegevens kunnen we voor jou een zo passend mogelijk voorstel maken. Geef hier aan wat de tijdsduur is, welke ruimtes je zou willen gebruiken en al jouw overige wensen.