Prijzen

Omdat alle retraites uniek zijn maken we bij voorkeur een offerte op maat op basis van jouw specifieke wensen maar omdat we ook begrijpen dat je alvast een idee wil hebben van de kosten die komen kijken bij het boeken van onze locatie hier een indicatie van de kosten de prijzen kunnen dus nog wijzigen op basis van jouw specifieke wensen:

“Volledig ontzorg” Arrangementen

 

2 of meerdaagse arrangementen vanaf 6 of meer personen :

kun je uitgaan van €130,- per persoon per dag en dat is dan:

inclusief gebruik van alle ruimtes, overnachtingen met ontbijt, lunch & diner(na afstemming), onbeperkt water, reguliere koffie, thee en de hele dag gezonde snacks

exclusief overige drankjes, speciale koffie’s (cappuchino, latte etc) & btw

Je kunt ook 1 dag arrangement vanaf 6 of meer personen bij ons boeken dan daarvoor kun je uit gaan van ongeveer €105,- per persoon en dat is dan:

inclusief gebruik van alle ruimtes, lunch (na afstemming), onbeperkt water, koffie, thee en de hele dag gezonde snacks.

exclusief overige drankjes & btw

“Zelf doen” Arrangement

(*) Dit Zelf doen Arrangement is allen beschikbaar voor groepen met begeleiding (dus niet als vakantiehuis-arrangement)

Het kan ook zijn dat je met jouw groep alles zelf wilt verzorgen. Ook dat is mogelijk. Je krijgt dan de beschikking over onze container keuken (uitgerust met inductie kookplaten, pannen, keuken gerei, servies, magnetron, oven, grote koelkast etc). Er is ook een vaatwasser aanwezig maar als je liever afwast kan dat ook 😉

Wij zorgen er voor dat alle bedden zijn opgedekt en dat alles klaar staat voor jou en je groep. In overleg kunnen we ook jouw speciale wensen regelen.

Voor het Zelf doen Arrangement rekenen wij €950,- per dag. En daarmee kan je gebruik maken van alle ruimtes en slaapplekken, de tuinen en container keuken. Hier zit ook onbeperkt koffie, thee en water bij.

Maximaal aantal personen in dit arrangement is 10. Voor elke extra deelnemer betaal je €65,- per dag extra.

Extra boodschappen service.

Omdat boodschappen niet voor iedereen een uitje is bieden we onze boodschappen service aan. Jij geeft aan wat je nodig hebt en wij halen dat voor je in huis. Hiervoor betaal je de boodschappen + €50,- service kosten.

Kom je tussendoor te kort halen wij met plezier wat je nog nodig hebt en hiervoor betaal je de kosten van de boodschappen + €15,- service kosten.

 

De dagen tellen we als volgt:

Check je na 12uur in dan tellen we een 1/2 dag

Check je voor 12uur uit met de hele groep dan rekenen we 1/2 dag

(*) genoemde prijzen gelden voor 2024.

(*)In de maanden oktober tot en met april zijn wij genoodzaakt om een energie bijdrage in rekening te brengen. De bijdrage is nu €50,- per dag maar kan dagelijks aangepast worden nav de ontwikkelingen op de energie markt.

 

(*) Ten aanzien van de catering (alle maaltijden) geldt bij het “Zelf doen” Arrangement dat wij vooraf keuken instructie geven en dat wij niet aansprakelijk zijn voor eventueel opgelopen letsel.

(*) Is jouw groep minder dan 6 personen bij een “Volledig Ontzorg arrangement” dan verzoeken we je om contact met ons op te nemen voor een passend voorstel.

 

Contact
(*) incl de begeleider(s)
(*) geef hier aan om welke data het gaat en check eerst even op de website onder "beschikbaarheid" welke data er nog beschikbaar zijn.
(*) op basis van deze gegevens kunnen we voor jou een zo passend mogelijk voorstel maken. Geef hier aan wat de aankomst- & vertrek tijden zijn, welke ruimtes je zou willen gebruiken en al jouw overige wensen.