Voor iedereen

Op onze locatie ontvangen wij zeer uiteenlopende, verschillende, mooie en interessante initiatieven & activiteiten en bij elke workshop of retraite maken we kennis met de mensen die daar aan deelnemen en alle verschillende processen waar zij mee te maken hebben.

Vaak hebben deze mensen al eerder retraites & ceremonieen gedaan en weten een beetje hoe het werkt maar……

Er zijn natuurlijk ook nog genoeg mensen die hier nog nooit van gehoord hebben, het nooit mee gemaakt hebben en het misschien wat “eng” vinden of op “hocus spocus”  en “hekserij” vinden lijken en dat is heel begrijpelijk want het is nogal niet een ommezwaai in alles wat we tot nu toe allemaal geleerd hebben over dit leven.

Speciaal voor die groep die het nog niet helemaal “durft” maar wel nieuwsgierig is hebben wij 1 & 2 daagse retraites ontwikkeld.

Tijdens deze dag(dagen) laten we je in een rustige setting kennismaken met een aantal elementen uit deze “energetische” wereld. Zo krijg je uitleg en toelichting over wat je allemaal met (tarot)kaarten kan doen en hoe je ze kan gebruiken in je dagelijks leven of wat de verschillende (edelstenen) voor werking kunnen hebben en hoe je ze in zou kunnen zetten, hoe je opnieuw kennis kan maken met jouw zintuigen en vooral hoe deze “energetische” nieuwe wereld eruit ziet. Uitleg over verschillende disciplines en gewoon een goed gesprek in een rustige omgeving met elkaar of 1 op 1….

Jij staat centraal !

Jouw vragen zijn welkom en daar waar we kunnen gaan we proberen jouw antwoorden te geven of te laten vinden. Geen “hocus pocus” geen “enge” dingen gewoon met elkaar zijn en ontdekken.

Het enige wat jij mee brengt is jouw nieuwsgierigheid en ontvankelijkheid voor de informatie die je zoekt en wij je wellicht kunnen geven.

We hebben geen vast omlijnd programma maar spelen in op de behoefte van iedereen die deelneemt. Om die reden houden we de groepen dan ook klein met minimaal 6 en maximaal 8 personen. En tijdens deze dag(en) zijn er veel momenten waarop jij lekker kan genieten van de omgeving, onze tuinen en het eten.

Je kan 1 dag meedoen maar je kan ook 2 dagen mee doen en als je 2 dagen blijft dan kun je bij ons overnachten in 1 van onze glamping units.

Tijdens deze dagen serveren we een (h)eerlijke lunch en des gewenst een diner en als je blijft overnachten is er in de ochtend een (h)eerlijk ontbijt.

Kosten voor 1 dag (incl lunch) is € 150,-

Kosten voor 2 dagen incl overnachting (incl 1x diner en 2x lunch) € 350,-

Diner is los bij te boeken vanaf €35,- pp